top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Kjempet tappert mot den regjerende cupmesteren

Etter å ha slått ut Tomrefjord og Rollon i kvalikrundene var det i går storfint besøk på AMFI Moa Stadion med regjerende cupmester Molde på besøk. Værgudene var med oss og klubben hadde planlagt godt for at de besøkende skulle få en god opplevelse. Molde kom fra 0-2 seier mot Aafk i eliteserien bare to dager i forveien og hadde droppet 17. mai toget for å lade batteriene til ny kamp. Kaptein Magnus Wolf Eikrem var ikke med i troppen, men med seg hadde de et slagkraftig lag med blant annet Fofana, Bolly, Mannsverk, Knudtzon og Zekhnini for å nevne noen. 1-0 kom etter 16 minutter hvor Fofana headet et innlegg på bakerste stolpe i mål. I slike kamper ønsker en så klart å holde nullen lengst mulig så et tidlig baklengs kunne ført til kollaps, men gutta stod på og spilte en god første omgang hvor vi fort kunne scoret både 1 og 2! På 0-1 til pause er det fortsatt håp, og stillingen står seg fram til omtrent 70 spilte minutter. Da blir vi hardt straffet for personlige feil og Niklas Ødegård setter inn 0-2 som også bli sluttresultatet.


– Jeg er veldig stolt over laget mitt, vi møter et Molde-lag som har en veldig stor og god stall, og jeg tipper de fleste hadde trodd vi skulle ligge lavt hele kampen, men vi presser høyt og kunne ha scora i førsteomgangen, sier Herd-kaptein Scott Fellows til Sunnmørsposten etter kampen. Vi må også skryte av Molde FK som var gode ambassadører og stilte opp både på VIP´en i forkant, samt trillet ball med unge Herd-gutter i pausa. En fin opplevelse for samtlige i og rundt Herd. Nå venter SIF HESSA kommende lørdag kl 16:00, vi håper mange tar turen tilbake til stadion til det som blir en svært viktig kamp i serien. God stemning i solveggen på AMFI Moa Stadion!

Mat og hygge på VIP´en med styremedlem, æresmedlem og sponsorer.


Herlig kake levert fra BRISK, smakte like godt som den så ut!


Molde-trener Erling Moe og Karl Oskar tok turen innom VIP´en før kampstart.
Mr. klubbdirektør i Aafk og tidligere styreleder i Herd Ronny Stokke var innom med familien

Sunnmøre Live var innom for å lage sak før kampen. Jan Ola, Tore og Sigurd stilte opp foran kamera.

Keeper Henrik Hansen stod som vanlig en meget god kamp mellom stengene og ble belønnet med bestemannsprisen. Han valgte å gi 10 000,- til NEO ved Ålesund Sjukehus som er intensivavdelingen for barn.


147 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page