top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Kampreferat Frigg Oslo vs Herd 2-2 (0-1)

Pernille Haagensen Reed og Mia Teunissen noterte seg for hver sin scoring Hovedtrener Tom-Gøran Jønsson oppsummerer kampen: - Rett før pause spilles Mia perfekt gjennom og setter ballen stødig i hjørnet slik at vi kan gå til pause med 1-0 ledelse. Ikke ufortjent. Vi bestemmer oss i pausen for å legge inn enda mer energi samt at vi skulle være litt mer presise i det vi gjør med ballen. Frigg kom ut etter pause med en voldsom entusiasme og dundrer på, noe som setter oss litt i trangsteg. Det tar akkurat 4 minutter før deres gode kantspiller får føre ballen ca 40 meter sentralt i banen og "tåer" ballen i ball via tverrliggeren. Lone sjanseløs på denne. Da var vi like langt og vi får gradvis litt mer tak i kampen igjen. Etter en drøy time får Pernille knalltreff på et frispark fra drøye 25 meter. Ballen fyker rett over hodet på en keeper som knapt får opp armene, og vi er igjen i ledelsen. Dessverre så går det ikke mange minutter før Frigg er ajour igjen. 2-2 kommer på en heading etter dødball. Klokkerent treff.

Resten av omgangen er veldig jevn og de kunne gått begge veier. Både vi og Frigg har store muligheter til å ta alle 3, men kampen ebber ut med 1 poeng til hver.

Litt delt i hvor fornøyde vi er. Litt surt å lede to ganger, for så å gi fra oss igjen like etter. Samtidig så leverer vi en veldig god bortekamp mot et robust og entusiastisk hjemmelag. Jentene er strålende rett og slett. Dette poenget kan vise seg å bli svært viktig når vi skal telle opp i november.

På onsdag spiller vi 3.div kamp borte mot Volda, før et hardtsatsende Tiller kommer på besøk til Moa førstkommende lørdag. Det kan fort være et skadeskutt dyr som kommer på besøk ettersom de fikk stryk 0-4 av RBK 2 i går. Men vi skal være klare for det som kommer!