J19 NM kval Herd - Sykkylven 4-1 (3-1)

J19 NM kval

Herd - Sykkylven 4-1 (3-1)

Kampreferat fra trener Tom-Gøran Jønsson:

- Det ble en vindfull affære på Amfi Moa stadion når vi møtte Sykkylven til siste kamp i NM kvalifisering J19 i går. Vi setter trykk på Sykkylven fra start, men er lenge litt upresise med ball og bruker for mye touch. Motstander er uortodokse i sitt spill og blir veldig opptatt av å "klarere" fryktelig langt når de får sjansen.

8 minutter ut i omgangen får vi til en god kombinasjon utenfor motstanders boks som til slutt sender Anne Sofie Tafjord gjennom alene med keeper. Hun er iskald og setter ballen fint i hjørnet til 1-0. Vi fortsetter å trykke Sykkylven bakover og skaper mye sjanser. Spesielt Linnea Østrem og Synne Jareld er aktive og skaper mye.

Etter 30 minutter utligner Sykkylven på et frispark som vinden blåser i mål.

Returdronninga Emma Berge scorer to kjappe mål rett før pause etter retur fra keeper hvor hun som god indreløper er på plass og sette de kaldt og rolig inn.

Vi er ikke helt fornøyde i pausepraten, og ønsker å levere en bedre 2.omgang. Det gjør vi delvis. Vi har ballen fryktelig mye, bruker færre touch og skaper gode muligheter hele veien. Det skulle bli med et mål til, men det var av det flotte slaget. Pernille Reed har funnet fram skuddfoten og hamrer inn 4-1 fra 25 meter.

I J19 NM kvaliken endte jentene opp med 3 seire av 3 mulige og vinnere sin avdeling. Første ordinære runde spilles andre uka i mai, vi gleder oss!