• Writer's pictureMarius Ødegaard

Høsten så langt, tapet mot Molde og kommende kamp!

Hovedtrener for damelaget Tom Gøran Jønsson oppsummerer høsten så langt og forrige kamp:

-Vi har vunnet to kamper mot Tynset borte og Volda hjemme. To sterke seire. To tap har det også blitt. Hjemme mot serieleder Tiller og borte mot hardtsatsende Molde nå i helgen som var.

Foran de 5 siste kampene i 2.divisjon så har vi satt oss selv i en svært god posisjon for å kapre den viktige 5.plassen som gir fornyet kontrakt i 2.divisjon. Vi er pr dato nummer 5, og skal møte 4 av lagene bak oss på tabellen. Så dette kan vi med gode prestasjoner fikse selv. Men kampene skal spilles, prestasjonene må være gode og vi kan bare se en uke i gangen. Det er viktig at Herdianerne stiller opp og støtter jentene nå i sluttspurten.

Helgens kamp mot Molde var av det gode slaget lenge. Et opprykksjagende hjemmelag føk ut av startblokkene, men våre fantastiske jenter stod veldig godt i mot. I hele den første omgangen har Molde mye ball, men klarer ikke skape mer enn en stor sjanse. Det rydder keeper Emilie opp i på en praktfull måte. Vi skaper ikke mye vi heller i denne omgangen. Det nærmeste er Thea med en avslutning på utsiden av stolpen midtveis i omgangen. I pausen bestemmer vi oss for å gå ut og forsvare oss på samme måte, men prøve å ta litt mer vare på ballen når vi får tak i den. Det hele starter faktisk på en gunstig måte, når Moldes spiss pådrar seg sitt andre gule kort og måtte se resten av kampen fra tribunen. Etter dette er det egentlig bare t lag på banen, og det er merkelig nok Molde....... Det virket som lufta gikk helt ut av jentene og Molde produserer den ene sjansen etter den andre. Tre dødballer og en kontring senere ligger vi under 4-0.

Vi tar med oss den gode 1..omgangen inn i det videre arbeidet.

Til helgen kommer Nardo på besøk til oss. Dette gleder vi oss veldig til og håper så mange som mulig kommer og heier jentene fram til en god prestasjon! Forza Herd!