top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Herrelaget ble kretsmestere!

Før kampen mot Blindheim var det enkel matematikk, med seier kunne ingen ta igjen Herd sitt A-lag 2022. I kampen kom vi aldri opp mot vårt beste, men vi scoret to fantastiske fine mål i første omgang, det ene går nå viralt på sosiale media. Målet til Erlend Fjellstad bør få plass i historiebøkene til Herd, det er kunst på høyt nivå. Vi scorer et mål til i andre omgang og vinner komfortabelt 3-0. Herd sitt A-lag har et snitt på over 2,5 poeng per match, noe vi må si oss fornøyd med. Vil gjerne skryte av spillergruppa som blir kretsmestere 2022, en eksemplarisk gjeng med eldre og yngre spillere som går godt sammen og skaper eit godt miljø både på trening og i kamp. Vil også takke Oddbjørn Lie som har vært min høyre hånd, en faglig sterk trener med masse spillererfaring. For ikke å glemme Svein Skudal Aase som legger til rette for oss, altid positiv og med et brennende engasjement for SK Herd. Vi spiller siste seriekamp mot Rollon kommende fredag, kom på Herdtun og gratuler årets kretsmestere. - Karl Oskar Fjørtoft

Kretsmesterskapet gir kvalifiseringskamper om opprykk til Norsk Tipping Ligaen hvor motstander er KBK 2 som vant sin avdeling. Info rundt disse kampene kommer! Forza Herd!