top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Herd vs Bergsøy 2-1 (1-0)

Det var duket for skikkelig toppoppgjør når Bergsøy stod på motsatt halvdel fredag. Før kampen lå vi 2 poeng foran nettopp Bergsøy på 2. plass. Med seier til Bergsøy ville de ha gått forbi på tabellen, men med hjemmeseier ville luka økt til 5. poeng. Heldigvis ble det sistnevnte! Karl Oskar oppsummerer: "Vi tar tak i kampen og spiller flott fotball første 25 min av første omgang. I den perioden scorer vi med Erik Halkjelsvik etter eit perfekt angrep i lengderetning. Utøver i omgangen inviterer vi Bergsøy inn i kampen etter flere brudd inne sentralt i banen. Vi går likevel til pause med en fortjent ledelse. Andre omgang bar preg av mange dueller, men jeg synes fortsatt vi har kontroll på kampen. Når Flovik banker inn 2-0 fra returrommet er det jubel både blant spillere og trenere. Bergsøy reduserer i kjent stil på en dødball, men vi holder ut og vinner fortjent 2-1. Vi har satt oss selv i en god posisjon når 2 kamper gjenstår. Vi takker Bergsøy for en flott toppkamp og retter blikket mot fredag og Blindheim." Det er kort vei for alle Herdianere til Blindheim Stadion, en seier her vil sikre kretsmesterskapet!

Dagens målscorere Kristian Flovik og Erlend Halkjesvik. Takk til dagens kampsponsor: McDonalds Amfi Moa. Dagens Zplit-pris gikk til Marius Ødegaard.