top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Vi satser videre på våre keepere!


 Kjære keepervenner,

 

Godt nyttår til dere alle!

 

2022 var året da jeg endelig var tilbake i Herd. Etter 18 år i toppfotballen, har det vært en sann glede å være sammenmange herlige unge keepere i Herd. Jeg har blitt kjent med så mange ivrige og flinke jenter og gutter, og gleder meg til fortsettelsen.

 

Det var også gledelig å se at så mange Herd-keepere ble tatt ut på både bylag og kretslag. Men det kjekkeste av alt har vært å se den gleden og samholdet vi har skapt sammen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har hatt det utrolig kjekt, sammen med deltakerne på keeperakademiet.

 

I mange klubber på Sunnmøre og i landet for øvrig, er etter min mening, ikke keepere viet nok oppmerksomhet. Men vi iHerd ønsker å satse videre og gi et godt tilbud til barn og ungdommer, som ønsker å bekle den viktigste posisjonen på banen. Derfor fortsetter vi med det samme keepertilbudet inn i det nye året.

 

Det er et lavterskeltilbud, både for de som har lyst til å ta på seg hanskene for første gang og for de som har ambisjoner om å komme langt. Vi legger til rette for alle på ulike nivåer og aldersklasser. Treningene er på tirsdager og er delt inn i tre forskjellige aldersgrupper.

 

2023, nytt år og nye muligheter. Vi skal fortsette å bygge den sterke kulturen, det fine samholdet og den gode kvaliteten idet nye året. I morgen (tirsdag 3. januar) startet vi opp igjen med keeperakademi.

 

Så om du har lyst, eller kjenner noen som har lyst til å prøve seg, er dere hjertelig velkommen.

 

Forza Herd, ALLTID troa.

 

Andreas
45 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page