top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Vi søker hovedtrener til Herd G11 / 2012


Sportsklubben Herd bygger for fremtiden og søker hovedtrener for Herd G11/ 2012. En fremtid som vil skape en bærekraftig klubb som tilbyr et godt og likeverdig produkt til alle barn og unge i klubben. Nå kan du bli en del av et dyktig og aktivt team mennesker som skal lede klubben inn i fremtiden.

I alle lag, fra barnefotballen og helt opp til a-lagene, har Sportsklubben Herd nå ansatte aktivitetsledere og hovedtrenere. Alle skal med, alle skal bli sett.

Som trener vil du jobbe i team, kunne lære av andre og sammen legge planer for fremtiden. Vi er en breddeklubb og skal legge til rette for alle som vil være medlem i klubben, om de er i Herd for det sosiale eller vil bli proff på Liverpool. Vi skal se alle, hjelpe alle, og legge til rette for trivsel, glede og varierte hverdager uansett motivasjon. Vi tilbyr et faglig utviklende miljø, en klubb i sterk utvikling og vekst, og en trenerveileder med høy faglig kompetanse. Trenerveilederen vil følge opp alle trenere og team ved hjelp av stor grad av tilstedeværelse og fellessamlinger. Alt legges til rette for at hele klubben skal lykkes, det er sammen vi skal bli god.

VIL DU VÆRE MED PÅ REISEN?

Vi søker nå hovedtrener til Herd G211 / 2012.

Du vil måtte sørge for tre kvalitetstreninger for alle i gruppen, tre ganger pr uke i tidsrommet 16:30 til 18:00. I sesong legger du om til to kvalitetstreninger pluss kamp. Du er sentral i utviklingen av ukeplaner, månedsplaner og årshjul for laget. Du deltar på planlagte trenerforum og ikke minst liker du å samarbeide med de andre trenerne i gruppen 9 til 12 år. Dette fordi du tror at dere sammen vil enklere bygge en hverdag til det beste for alle.

Årslønn vil være 75.000,-

Har du spørsmål vedrørende stillingene i denne gruppen, ta kontakt med Jan Erik Sørnes på telefon 906 84 116 eller jes@herd.no

Stillingen krever vandelsattest.


111 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page