top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Poengdeling i Trondheim

Rosenborg 2 - Herd 1-1 (0-1) Etter en lang og god sesong var det klart for siste tur med gjengen. Vi reiste med 21 jenter til Trondheim og skulle kombinere trening, hygge og kamp. For en perfekt tur dette ble. Terningkast 6 sosialt og terningkast 5 på kamp.

Rosenborg har enormt mange jenter i sitt system, gode jenter. 18 av de skulle prøve å slå oss på lørdag. Vi la en god plan før kamp som forhåpentligvis kunne gi oss muligheten til å ta poeng. Den 1.omgangen er noe av det bedre disse jentene har gjort i år. Vi skaper veldig mye selv, og holder Rosenborg unna vårt mål i store deler av omgangen. 0-1 kommer etter 17 minutter. Pernille blir fint frispilt i mellomrom og sender avgårde en kanonkule som keeper er sjanseløs på. Vi fortsetter å jage flere scoringer og får mange gode brudd sentralt i banen. Vi sliter bittelitt med presisjon slik at vi ikke får utnyttet dette godt nok. Omgangen ebber ut med en knapp ledelse til oss.

Den andre omgangen blir snudd litt på hodet. Kanskje hadde det kostet for mye krefter det vi hadde gjort i første halvdel, men Rosenborg 2 kom ut i en helt annen utgave. De utligner til 1-1 veldig tidlig i omgangen på en situasjon hvor de er heldige i 2-3 situasjoner og får med seg ballen. Den blir spilt inn foran mål hvor det står en med hvit drakt og puffer ballen i det åpne målet. Resten av omgangen fortsetter hjemmelaget å trykke på. Vi klarer etterhvert å summe oss slik at vi får skapt noen gode muligheter. Dessverre uten uttelling. Rosenborg har et par muligheter helt på slutten som det er vanskelig å forstå at ikke ble mål. Men heroisk innsats hvor jentene ofrer både det ene og andre gjør at vi får blokkert og klarert.

1-1 borte mot Rosenborg er et godt resultat som viser at vi virkelig har noe på dette nivået å gjøre. Nå skal vi fortsette å trene godt slik at vi er forberedt på det som venter oss i 2023.

Til slutt vil vi takke vår sponsor Auto 8-8/Ålesund for sitt bidrag til denne turen. Det var med på å gjøre den så god som den ble.