top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Poengdeling i "Kokoskamp"

Amazon Grimstad - Herd 1-1 (0-1)

Mål: Lisa Verpeide

Damelaget spilte lørdag mot Amazon Grimstad og tok med seg ett poeng hjem på flyet. Lisa Verpeide noterte seg for scoring etter 15 minutter spilt. Det holdt nesten til full pott, men en sein redusering sørget for poengdeling. Vi gir Tom-Gøran ordet:

"Kokoskamp i Grimstad!


Etter en god opplevelse forrige helg mot Arendal reiste en fin gjeng på tur til Grimstad for å møte et lag som senest i fjor spilte i 1.divisjon og som slo AaFK/Fortuna på samme arena på høsten. En sterk motstander, men vi hadde som mål å få med oss alle 3 poengene.

Inn mot kamp prøver vi å forberede oss godt på motstanderne, men denne gangen var det vanskelig. Til nå har Amazon kommet i forskjellige formasjoner og spilt en svært direkte fotball med veldig mye dueller. Så inngangen måtte være å prøve å kontrollere kaoset.

Den første omgangen klarer vi dette til en viss grad, og er det laget som prøver å få spilt litt fotball. Vi skaper litt, og får noen fine overganger som burde vært bedre utnyttet. Etter 15 minutter får vi en dødball hvor vi stabler opp folk i feltet. Ballen blir headet ut igjen, Pernille vinner tilbake ballen og slår den nydelig inn på bakerste hvor "mor sjøl" Lisa tar den fint ned og klinker den under tverrliggeren til ledelse. Lisa leverer nok en strålende kamp for oss og har virkelig funnet seg tilrette i vår "nye" måte og spille på. Amazon fortsetter å klinke ballen avgårde og løpe etter uten at de klarer å skape noe av dette, og vi går i garderoben med en fin ledelse.

I pausen skjønner vi at de vil komme ut med full tenning og masse energi i den 2.omgangen, og bestemmer oss for å møte dem med samme energien og entusiasmen. Det klarer vi til en viss grad selv om de pumper noe voldsomt avgårde. De flytter opp mye folk utover i omgangen og vi blir egentlig bare stående å ta imot det som kommer. Det klarer vi greit helt til det gjenstår 5 minutt av ordinær tid. Da slår Amazon en ball i boks som tripper fint inn i lengste hjørnet uten at noen er borti. Surt, men heller ikke helt ufortjent. Kampen er intens, men vi tar med oss dette poenget videre inn i en ny hektisk uke. Vi møter Tynset i 2. divisjon på lørdag, samt Spjelkavik(onsdag) og Hødd(søndag) i 3.divisjon. Vi skal være godt forberedt."


Forza Herd <3
214 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page