top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Herd vs Rollon 3-0

Før kampen mot Rollon delte Monica Standal fra kretsen ut pokalen som et tydelig bevis på at Herd 2022 var kretsmester i 4 div. Det var bra med jubel når Scott Fellows, vår kaptein løftet pokalen opp over hode. Det var en revansjelysten gjeng som entret banen etter tapet mot Rollon i vår. Første omgang var jevn, der jeg synes vi var hakket bedre. Vi hadde en stor sjanse med Kristian Flovik etter eit veldig godt angrep. I andre omgang scorer vi tre flotte mål. Magnus Kolvik etter et godt timet løp i bakrom, Kristian Flokvik etter ei hærla skuddfinte og Scott Fellows etter corner kampen ender 3-0 og en herlig revansj. Det gror godt i Spk Herd. Fleire unge spillere har fått sjansen

i årets A-lag og viser at dei duger. Spillerne har gode holdninger og er godt skolerte.

Vil rette ei stor takk til alle hovedtrenere og foreldretrenere i yngres avdeling som står på og legger til rette for at spillerne skal få et godt og trygt utviklingsmiljø.

Sesongen er ikke ferdig for oss, nå skal vi ut i to kvalikkamper mot KBK 2 for opprykk til 3 div. Den første er i Kristiansund lørdag 29 okt kl 15.00. Hjemmekampen er lørdag 5. nov kl 15.00. Vi gler oss. Dagens kampsponsor: Haagensen Transport AS. Zplit-prisen gikk til Mathias Sæther.