top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Herd - Tiller 0-2 (0-2)

Herd - Tiller 0-2 (0-2)

Hovedtrener Tom-Gøran Jønsson oppsummerer kampen slik:

Vi hadde forberedt oss godt til den første "høstkampen". En tøff motstander som vi hadde store problemer med i vårkampen i Trondheim, en kamp vi tapte 6-1.

Vi måtte ta noen grep i forhold til vår litt naive inngang til vårkampen og bestemte oss for å ligge mye lavere. Jentene var svært lojale og stod veldig godt. Vi fikk sågar den første målsjansen ved vår nye jente fra HaNo, Thea Ulla, men skuddet strøk stolpen. Jenny Østrem var også farlig frempå tidlig i kampen. Så får vi et øyeblikks konsentrasjonssvikt og setter keeper Marie i en vanskelig situasjon med et tilbakespill. Hun er litt uheldig og takler både spiller og ball avgårde. Et klart straffespark som Tiller scorer sikkert på. Etter 35 minutter begynner jentene å bli slitne etter å ha stått fantastisk godt i mot og jobbet hardt. Da åpner det seg litt opp, og Tiller kommer mer til. En situasjon hvor vi taper fire dueller utenfor 16 meteren gjør at motstander får sendt avgårde et langskudd som fyker inn i hjørnet. Vi rir av et greit press ut omgangen.

I pausen får jentene veldig skryt for sin lojalitet og vilje til å jobbe hardt. Vi bestemmer oss da for å gå all in. Den 2.omgangen er god fra vår side, og Thea kommer tidlig alene med keeper, men et litt dårlig touch gjør at keeper går seirende ut av duellen. Mål der kunne satt oss i en svært gunstig situasjon. Omgangen er jevnspilt og jentene skal ha fryktelig mye skryt for sin prestasjon mot det desidert beste laget i vår avdeling.

Vi skal bruke denne kampen godt i forberedelsene til helgens kamp borte mot Tynset. Den kampen skal spilles på gress, og vi har derfor fått låne den flotte gressbanen til Giske IL til denne ukens treninger.

Vi gleder oss til fortsettelsen!


105 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page