top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

HERD - NARDO 3-2 (2-2) 

Trener Tom-Gøran var naturligvis en fornøyd mann etter lørdagens seier. Han oppsummerer kampen slik:

- En magisk lørdag! Jentene virket til å være klare til kamp selv om det var tidlig kampstart. Vi gav fra oss 2 viktige poeng i bortekampen mot Nardo i vår, og burde ta alle 3 poengene i denne kampen for å ikke miste kontrollen på den viktige 5.plassen. Vår argeste konkurrent om denne plassen Hødd skulle spille senere på dagen.

Vi startet godt og tok kontroll over banespillet, og allerede etter 3 minutter vinner Pernille ballen på ca 20 meter og klasker den i hjørnet bak en sjanseløs keeper.

Vi fortsetter med god kontroll. Nardo får noen dødballer som er småskumle. Etter ca 20 minutter mister vi ballen på egen halvdel og da var Nardo kliniske og straffet oss. Et godt plassert langskudd gir de 1-1 mot spillets gang.

Ikke mange minutter senere vinner vi ballen ved vår kaptein Erstad som igjen finner vår nye spiss Pernille. Hun får rettvendt seg og spiller perfekt gjennom Thea som sikkert setter 2-1.

Vi fikk ikke nyte dette lenge. Etter egen dødball kontrer Nardo enkelt inn 2-2. Resten av 1.omgang blir litt rotete og ingen av lagene får til noe som helst egentlig.

I den andre omgangen ønsket vi å ta mer tak i kampen, men fra en treners synspunkt så blir det mye "armer og bein" kontra det å kunne ta tak i ballen og spille. Nardo er det laget med minst poeng i vår avdeling, men alle kamper viser seg å bli tette og jevne. Det blir så til de grader denne også. Tøffe, fysiske jenter gir oss mer enn en håndfull.

3 minutter på overtid får Nardo corner, og vi frykter egentlig det værste. Ballen humper litt inne i feltet vårt før vi får klarert.... Til Pernille i mellomrom. Hun fører ballen i stor fart sentralt i banen, før hun på ca 20 meter slipper ballen perfekt gjennom til Thea. Hun setter ballen nok en gang trygt i mål. Ekstasen var total når vi 4 minutter på overtid avgjør kampen til vår fordel. Det er en befriende og faktisk litt kvalmende godfølelse som siger inn i det dommeren blåser av kampen. Jentene fortjente virkelig dette.

Vi er fortsatt i god rute til å nå vår målsetning, men har noen viktige etapper igjen. Når Hødd går på et tap senere på dagen er lørdagen perfekt.

Nå har jentene spillefri en helg før vi tar i mot Blindheim til en avgjørende og spennende hjemmekamp lørdag 24/9. Dette blir en svært spennende høst. FORZA HERD


To mål av Thea Dalhaug Ulla og ett av Pernille H Reed fikset 3 poeng.68 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page