top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Endelig satt den! Herd vs Arendal 1-0 (0-0)Herd - Arendal 1-0 (0-0)

Mål: Tuva Standal Trenerteamet rundt damelaget var naturligvis en strålende fornøyd gjeng etter gårsdagens seier mot Arendal. Tom-Gøran oppsummerer kampen slik:

"Endelig satt den!!!

Vi har lett fælt etter faktorer for å vende kamper i vår favør den siste tiden, og endelig ser det ut til å ha gitt resultater.

Jentene responderte på våre endringer på en fantastisk måte. Inngang, oppvarming og kamp stod til en god karakter.

Vi har slitt veldig med å holde ball i laget de første 4 kampene, men i kampen mot Arendal spilte jentene ball som de aldri skulle gjort noe annet.

Det er ikke en kamp med mye sjanser, men etter 73 spilte minutter får vi frispark fra ca 18 meter. Victoria smeller til og keeper gir en retur som Tuva er først på og tupper under tverrliggeren.

Det er mange gode prestasjoner fra jentene denne gangen. Spesielt kampavgjørende blir selvfølgelig målet, men i andre enden rydder Lone mesterlig opp i de farlighetene som Arendal har. Og klarer hun ikke det så har vi spillere med Herdhjerte som Maria Sætren når hun legger alt i potten og rekker en ball før den ruller over streken til 0-1. Nydelig!!!!

Kommende uke skal vi trene på Giske IL sin flotte gressbane før vi reiser til Grimstad til helga og møter Amazon som senest i fjor spilte i 1.divisjon. Men vi skal bruke momentum nå og jobbe knallhardt for å få med oss en god prestasjon også fra den kampen."


FORZA HERD!

223 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page