top of page
Search
  • Writer's pictureMarius Ødegaard

Damelaget gjorde jobben - Det blir 2. div i 2023!

Jentene gjorde jobben og sikret fornyet kontrakt i "nye" 2. divisjon!

Tuva Amdam Standal og Thea Dalhaug Ulla scoret målene mot Træff Hovedtrener Tom-Gøran Jønsson har fått ordet:

"Før denne sesongen satte vi et felles mål. Vi skulle bli topp 5 i vår avdeling og kvalifisere oss for den nye 2.divisjon. Det er et ganske hårete mål med en så ung spillergruppe. Men jaggu klarte ikke jentene dette. Å det to serierunder før slutt. Jentene har vært og er lojale til fingerspissene og fikk betalt som fortjent denne helgen. Vi er i 2023 blant de 50 beste damelagene i Norge. Det er en helt utrolig god og tilfredsstillende tanke.

I helgens kamp mot Træff skulle vi revansjere forrige helgs svært skuffende prestasjon mot erkefienden Blindheim. Den kampen gjorde bare vondt.

Vi føyk ut av startblokkene denne gangen. Spiller oss fint ut gjennom godt kombinasjonsspill og finner ofte de rette rommene. Første halvtimen er vi svært gode. På en dødball er Tuva siste dame på ballen og vi leder svært fortjent 1-0. Derfra og ut til pause blir vi merkelig passive og Træff får låne ballen mye. Det kan ha noe at frykten for å slippe inn mål blir sterkere enn lysten til å score ett til. Vi kommer oss greit til pause med 1-0 ledelse. Vi viste veldig godt hva som lå i enden når vi kom inn til pause i og med Blindheim hadde tapt og Hødd lå under med mye.

Den andre omgangen er ikke mange sekunder før Thea kommer alene gjennom og setter sikkert 2-0. Omgangen er jevn uten at Træff klarer noe annet enn noen langskudd og halvfarlige dødballer. Kampen ebber ut med 2-0 og en utrolig lettelse for at årets mål var nådd.

Nå skal vi rene godt de 2 siste ukene og spille kamper helt uten press og stress. Lørdag er det siste hjemmekamp for året mot Hødd, og jentene håper at tribunen kan fylles slik den var forrige helg mot Blindheim."


FORZA HERD

169 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page